Fåren har rymt!

Var hälsad. Det är med sorgfylld själ jag förtäljer detta. Jag, Syster och Den Busiga befinner oss fortfarande på vallfärd. Sökandet efter Snigelhackaren kommer inte sluta förrän hon sitter fastbunden på får-släden tillbaks till fårfarmen. Dock måste jag meddela en upprörande nyhet - Getfar sände just ett meddelande via stjärnorna. Han förtäljde oss en hemsk händelse han just upplevt. Fåren har rymt! I solnedgångens lätta ljus sprang ett lamm emot honom.. och Getfar låg med ens på marken. Sedan kom hela fårflocken. Det var ingen vacker syn. Blod mot den vita snön, och Getfars skrik som hördes flera mil. I fullmånens sken sprang fåren iväg, snabbt som om Mårtens vrede drabbat deras klövar. Jag kan icke beskriva den oron vi känner just nu. Vi har tagit en paus och sitter framför en eld och skall strax påbörja en ritual. Vi skall offra ännu ett får över elden, och be till Mårten som aldrig förr. Detta är ett skrik på hjälp ifrån tre vilsna systrar. Inte nog med att Snigelhackaren lämnat ett hål i våra själar, nu har även fåren rymt.. De är nog lika vilsna som oss. De stackars djuren springer på kalla klövar, nyrakade och ljusrosa. De bräker för Mårten men hittar ingen väg hem. Må Hans kraft föra tillbaka fåren till deras rätta plats.




Var hälsad..


Spring, spring på lätta klövar..

Det har kommit till vår kännedom att Snigelhackaren har begett sig ut på en okänd färd. Detta har upprört oss andra i sekten. Vi har sökt efter vår syster hela dagen, från den kyliga gryningen, ledda av fårens bräkande till den kolsvarta, bittra kvällen. Icke har hennes närvaro uppenbarat sig och inte heller ett ljus som kan leda oss till henne. Därför skall vi nu bege oss på sökande fot efter våran förlorade Hackare.

Vi beger oss under dygnets mörkaste timmar dragna i slädar av nio nyrakade, starka får. Vi har även med oss ett stycke fårkött som Den Busiga slaktade imorse under bar himmel. Iförda våra tjocka fårkappor skall vi under månens ljus ikväll offra köttet. 

Detta svek svider i våra hjärtan och vi förbannar Snigelhackaren för att hon tvingat oss lämna våran fårfarm obevakad. Vi har bett våran granne getfarmsägaren Getfar att vakta dem med sitt liv och sitt kött ty våra får är det viktigaste för oss.  

Fårköttet som skall offras ikväll

Ps. Fåren är icke nakna och sköra, de är klädda i getkappor som var en gåva från Getfar. Under det är de dock nakna, sköra och ljusrosa.

Var hälsad..

I gryningen ger jag mig av..

Jag har varit i obalans i flera veckor, detta har påverkat sekten och mitt löfte jag gav när jag anslöt mig hit har jag inte fullföljt. Mårten försöker tala genom mig men signalerna är svaga och skapar obalans i min själ. Jag skall helas på nytt och återfinna Mårten i mig.

För några dagar sedan såg jag syner, illusioner, vackra hägringar. Jag trodde att jag drömde men icke. Det var Mårten. Han försöker säga mig något, men ack jag vet inte vad. Därför har jag tagit på mig ett uppdrag i ensamhet. Med tre får skall jag ge mig av i gryningen då solens första strålar kolliderar med himlens svärta av natten. På en vandring där stillhet, lung och oändlighet domenerar skall rakas på nytt och andas mina får, innan jag rakar dom varma, på kanten av en klippa där fullmånens ljus lyser upp vinterns mörker. Jag ska finna svaret på mina syner och finna ett svar på Mårtens ovisshet och komma tillbaka som en ny och helad själ.
Detta är första gången Han, som vi alla andas och lever för ger oss svaga signaler. För första gången sedan jag tillkallades till Den Heliga Sekten är jag rädd. Vad som i framtiden skall möta oss är min rädsla och ett mysterium men jag skall göra allt i Mårten, mina systrars och min makt för finna ett svar. När svaret är funnet kan jag återvända med stolthet och balans i själen till Mårtens glädje.

Var hälsad..


Det första mötet..

Nycklar i bordet, hyvlade ögon, rakade fårrumpor, avryckta fingernaglar och sekt, sekt sekt! Klippa i kinden, rakhyvel i ögat, spräckta pupiller och sekt, sekt, sekt! 

Med denna dikt vill jag uttrycka den enorma glädje jag känner idag. Idag är sannorligen en vacker dag, det är en månad sedan jag blev medlem i Den Heliga Sekten. Jag vaknade i gryningen till vargar som ylade. Jag gick upp och låste in dem i buren igen, de skall icke få fly ty de är mina starka hundar. En dag som denna vill jag dela med mig av mitt första möte med Mårten. 

Det var en kall och blåsig dag för en tid sedan. Jag var ute och vandrade då jag såg ett ljus vid en dörr. Jag kände kraften från ljuset ty det var varmt och mäktigt. När jag klev över tröskeln till dörren vände sig mina systrar mot mig. De utövade en ritual för att driva ut E's ande och få henne att anta en ny skepnad som Mårten. De var mycket irriterad för att de blev avbrutna i sin ritual. När de såg mitt oskyldiga ansikte insåg de att jag var någon de väntat på, jag var den fjärde systern. Jag blev inbjuden till deras ritual och för första gången i mitt liv kände jag mig hel.

Det var så mitt första möte med Mårten Herren gick till. Nu skall jag alltid tjäna vid hans sida
Var hälsad..

framtida systrar hör kallelsen!

Nu har Mårten vridit sig i mina vener tills jag förstod honom. Hans mening och förhoppningar vilar på oss systrar, som hans anhängare måste vi värva medlemmar. Ni som är intresserade måste kommentera och svara på dessa frågor.

1. Vad betyder Mårten för er?
2 Vad tycker ni om kaniner?
3 Hur många får kan ni raka på 10 min?(själv är mitt rekord 35 får plus en halt lama)
4 Vad skulle du göra om du blev intagen till sekten?
5 Vilken annan blogg är mårten upprörd över är det A Dessiree Nillsson B Falsk sanning C http://zsarahs.blogg.se/

Svara i kommentars fältet och var inte blyga och berätta vad bilden betyder för er

var hälsad.

De skall rakas..

Detta måste bara sägas. Jag tittade på TV igår (ja även vi har våra brister) och under reklampausen kom ett tecken till mig. Det var när Tele2's reklam med fåren visades som jag hörde Mårtens röst inom mig, han skrattade. Han tycker sannerligen mycket om Tele2's reklamer med de intressanta fåren. Han vill själv ha ett talande får. Han finner fåren i reklamerna intelligenta och mycket håriga. Detta är sannorligen Mårtens favoritreklam, han anser att dessa får skall få ett helt eget program! Detta skall självfallet ordnas, om det är Mårtens önskan skall det ske.


Mårten vill att ni, kära läsare, skall ta del av de vackra fåren och därför publicerar jag nu ett videoklipp på en tele2 reklam, mycket nöje.

Var hälsad..

Ett datum att minnas..

Var hälsad. Tidigare denna dag hölls det fjärde sektmötet. Det var en ceremoni för invigning av en ny medlem. Vi är nu fem i systerskapet, och det slutar icke där. Vi växer bara mer och mer och snart kommer Mårten finnas i alla våra själar, och Den Heliga Sekten skall bli en internationell religion, vänta ni bara.

Ritualen började med att vi fyra systrar omringade bordet där vår nya medlem satt. Vi höll i varandras armar och dansade i sakta rörelser till ljuden vi gjorde. Sedan drack Snigelhackaren en klunk vatten ur den heliga Skålen. Sedan höll hon fram skålen mot Den Busiga och neg och visade sin respekt. Den Busiga neg och gav skålen till Syster, som gjorde det samma. Jag, Sektledaren, fick skålen och neg jag också. Sedan doppade jag fingret i skålen och berörde den nya medlemmens panna. De andra tre systrarna gjorde det samma, medans vi predikade och njöt av Mårtens närvaro djupt i våra själar. Han var sannerligen upprymd.

Vi rörde den nya medlemmens ansikte med våta fingrar, och vi döpte henne till "Den som springer" - ett mycket vackert och passande namn till detta springande flickebarn.

Sedan placerade vi händerna på Den som springer och blundade i ett vackert ögonblick. Vi koncentrerade all vår kraft på att överföra styrka och systerskap till vår nya medlem. Vi överförde också en del av Mårten in i hennes själ. Detta var en underbar stund för Den som springer, och hon var från och med det en medlem av Den Heliga Sekten.


Var hälsad..


Må vreden besitta henne..

Det finns en flicka, en flicka med ondska i hjärtat. Hon är känd för att med en ond blick kasta snöbollar på de som icke hedrar Mårten. Hon tycker också om att hacka sniglar. Jag tror vi alla vet vem denna varelse är.

Denna flicka begick en synd klockan 21.53 nu ikväll. En hemsk synd som hon sannerligen skall få känna ånger för. Imorgon skall hon få känna på vrede som aldrig för - det skall vara som om vreden suger sig in i själen på henne och vrider om hennes hjärta. Smärtan hon gett mig skall hon få känna på själv. Hon skall först få förlåtelse när hon ber om nåd. Då skall hon vara rakad och blodig och ligga gråtandes på marken med Sektledaren som står över henne.

Och aldrig igen skall hon förarga en syster.

Var hälsad..

Jag snurrade samtidigt som du skuttade bort från mitt hjärta..

Detta meddelande skrivs till denna kanin som kallar sig själv helig..(Mårten och systrarna vet att du är allt annat än helig) Min vrede och besvikelse går ej att beskriva. Som ett patetsikt djur satte jag förhoppningar på den"heliga" kaninen för högt. Jag borde förstått att du var någon ynklig skamfull, jag vet inte vad, det finns inga ord. Mina systrar o jag var högst besvikna. Sektledaren kolla upp tills hon såg syner av dig skuttande på molnen. Och snigelhackaren kastade så många snöbollar och gav onda blickar hennes ögon började blöda och armarna hängde som får svansar. Och syster stampade så hårt att nästan hennes tår ramlade av och jag var rädd att hennes stämband skulle explodera som hon sjöng. Själv snurrade jag så hela fårskinkan kom upp(ja det var ingen vacker syn att ha slösat på ett får).Jag har skrivit en dikt för att få ut min ilska. kommentera gärna din kanin om dina åsikter om vad du fick oss att göra..

Jag snurrade som en karussel och hoppades att en kanin skulle skutta fram. Förhoppningar rann ut som sand. En får kappa jag tog med, nu helt trasig som mitt hjärta, vilken smärta. Jag är knasig av förtvivlan, jag hoppades men du är en lurig krake vi borde raka din hake. Snurr snurr inget lugn. Systrar väntande på en kanin, fick inte ens se en min av denna kanin, samtidigt som hon stampa som en galning i hopp av en kanin som skulle få kappan så fin. Ska vi prova igen eller är du ej vår vän? Sitter och darrar i ett hörn när jag rakar en örn. denna dag var ej som hoppats men hur ska jag igen våga hoppas?


var hälsad..(inte kaninen då)

Till Den Opålitliga Kaninen..

En stor besvikelse drabbade oss idag. Det var när vi stod vid Mårtensdal och väntade på den så kallade "Heliga" Kaninen som den inträffade. Vi stod där och Den Busiga snurrade så att hon ramlade i ren glädje över att vi snart skulle få träffa den nya medlemen. Minuterna gick och vi började bli allt otåligare, Snigelhackaren kastade fler snöbollar på tanter än någonsin och Sektledaren fick tårar i ögonen när hon tittade upp i himlen. Tillslut fick vi ge upp, Den "Heliga" Kaninen kom aldrig.

Självklart är vi mycket, mycket besvikna. Att bli medlem i Den Heliga Sekten är en ära och inget man skämtar om. Att svära på att visa sig Mårten trogen och följa Honom tas på allvar och att ha ljugit om något sådant ska självfallet straffas. Argast av alla är självklart Mårten, han har visat sitt vrede mot dem som litat på Den Heliga Kaninen (jag var den enda som var misstänksam) och nu skall du, du Heliga Kanin, straffas. Mårten kommer inte vila förän han sett ditt blod rinna och dina tassar hänger runt hans hals. Det finns ingen chans till förlåtelse, ingen chans till ett nytt möte. Det som är gjort är gjort..

Tag dig i akt "Heliga" Kanin och ni andra, var hälsad..

Den som väntar länge, väntar på något bra..

Det blommas mot en vacker förmiddag. Denna förmiddag är mycket speciell för oss i systerskapet eftersom en ny medlem skall födas. Detta är första gången något så underbart som detta händer och vi ser fram emot att träffa dig "Den Skuttande Kaninen" . Dock understryker jag Systers visa ord, om du inte befinner dig på mötesplatsen vid tolvslaget skall du få känna på Mårtens vrede för all framtid och om du på något sätt försöker utnyttja Herrens makt skall du utvisas och bannlysas från vår Heliga Sekt.

Två regler du skall lära dig innan vi träffas är:

De "heliga punkterna", se min kommentar i Systers inlägg om du inte har noterat detta än.
Du skall aldrig kalla dig helig. Du är ny, du har icke tagit plats i våran sekt än. Vi skall döpa dig på nytt när vi träffas och sedan ska vi raka ditt huvud. Det är en symbol på ödmjukhet från Mårten.

Lär dig detta för tillfället, sedan har du mycket kvar att lära men det kommer med tiden, i Mårtens tid.

Var hälsad..

PS. Skutta som om Mårtens vrede har drabbat dina tassar


Imorgon skall ni känna på Mårtens vrede

Tag er i akt för nu äro Mårten arg! Det har kommit till hans kännedom att en ny medlem är påväg in i sekten utan hans godkännande! Ingen av Den Heliga Sektens medlemmar har förtäljt att en ny medlem skall födas och renas från sina synder. Detta gör Mårten mycket upprörd och han har nu valt att tala genom mig.

"Ni skall alla straffas för att ni visat er opålitliga! Imorgon i gryningen börjar det. Ni skall få känna på mitt vrede, ingen kommer undan. Det finns inget ni kan göra för att lindra erat straff. Det kommer bli en mycket svår morgondag, det är nog bäst att ni rakar extra många får och kossor ikväll för att få lycka inför morgondagen! Straffet kommer att bli hårt, detta för att ni aldrig ska upprepa det ni gjort igen. Ni skall aldrig taga eran ledare för givet.."

Nu är jag lite rädd inför morgondagen. Jag har aldrig känt på Mårtens vrede förut och jag vet icke vad han kan ta sig till, det kan vara vad som helst. Jag hoppas att han inte låter oss springa runt i en hage endast iklädda fårskinn...Jag har ju allt hört berättelser, huh!
http://www.nackastentryckeri.com/images/Rosshagen/Rosshagen_1.jpg
Är detta vi fyra från och med imorgon?

Var hälsad..

Jag springer men du skuttar för fort

Ja som ni ser är detta inlägg dedikerat till Den heliga kaninen. Det är jag den BUsiga som skriver detta medelande är ett kall från mårten till dig. Imorgon ska vi ses vid mårtensdal(självfallet) vid 12:00 då¨ska då få en får kappa som är gjort av 40 får som jag rakade själv. Imorgon 12:00 kallas alla systrar alltså till Mårtensdal. Det är ytters viktigt att ni följer mårtens önskning. Om du den heliga kaninen inte kan imorgon skall du skriva till oss och berätta så mötet tar tid en annan dag.

Var hälsad..

PS är supersugen att raka några får

Veckans medlem och veckans offer..

Det har kommit till min kännedom att ett offer skall förtäljas. Offret denna vecka blir Snigelhackaren. Hon har inte alls förfyllt sina plikter och har inte skrivit några budord på Den Heliga Sektens blogg. Det är en oacceptabel handlning, och Mårten känner djup vrede. Så Snigelhackaren, nu vill vi se en förändring till det bättre. Var hälsad min syster.

En medlem för denna vecka skall också utses. Denna vecka utser jag, Sektledaren, "Den Heliga Kaninen" till veckans nya medlem. Det må vara en anonym Kanin, men vi skall icke förhasta oss - vi skall ändå stå med öppna armar när denna Heliga Kanin bestämmer sig för att ansluta sig till oss. Var hälsad Den Heliga Kaninen!


Var hälsad..

Murderous Cat Day 2010

Var hälsad. Det är nu dags för Dig att omsorgsfullt läsa alla de orden som jag, Sektledaren, skall förtälja. På en veckodag som nyligen passerat oss, i tisdags, så var det The Murderous Cat Day - en mycket viktig högtid inom Den Heliga Sekten. Jag skall förtälja berättelsen om hur vi, Sektsystrarna, detta år firade Murderous Cat Day. Det skall icke beskrivas med ord, ty glädjen och gemenskapen i Den Heliga Sekten är för mäktig och gudomlig för att icke-troende skall förstå den. Dagen började klockan 5 på morgonen då jag steg upp för att raka min katt. Jag följde sedan ritualen, som jag också hoppas de andra sekt-ledarna och medlemmarna också gjorde. Jag tvättade min katt i tvättmaskinen. När hon kom ut var hon så yr att hon ramlade. Hon spydde tvättmedel på mina fötter. Sedan var det dags för festmåltiden. Vi hade endast ett enda ljus tänt - ett ljus som representerade Mårten ty han är ljuset i våra liv. På bordet låg en död häxa. Vi drack henne. Hon var god, hon var full av blod! Vi åt en katt-lever kaka som jag skall förtälja receptet på:

3 katt-lever
2 dl vatten
3 dl mjöl
18 kackerlacks-skjärtar

Dra ut katt-leverna ur katterna och skölj av blodet. Lägg dem i en skål. Tillsätt 2 dl vatten och blanda tills smeten blir pösig. Tillsätt 3 dl mjöl och blanda väl. Knåda degen och lägg in i ungen i 10 minuter på 225 grader. Ta sedan ut kakan och strö över de krossade kackerlacks-skjärtarna. Börja sedan måltiden omgående..

Sedan när vi ätit klart släckte vi ljuset och höll en seans. Ett sekt-möte hölls. Vi tillbad vår herre tillsammans och minndes den heliga E. Vi följde ritualen och sjöng några psalmer. Sedan var allt över för i år. Hur firade ni denna heliga högtid?

 
Min katt innan jag fångade henne och rakade henne..


Var hälsad..


Nationalsången..

Nu skall ni få höra den heliga nationalsången!

"Vi äro Mårtens döttrar i från Mårtensdal, vi äro Mårtens döttrar i från Mårtensdal
Vi kan raka får och kaaatter, vi kan raka kossor med
Och vi kan raka människor, människor, människor
Vi kan raka människor, håriga människor"




Var hälsad..

Syndens barn och en skojare

En person har väckt Mårtens vrede, han är helt förtörnad, och den personen måtte straffas. Desiree Nilsson eller som hon själv kallar sig "Dessie". Synderna kan räknas till tusentals rakade får. Hennes fixation med hennes barm gör mårten ännu mer upprörd än tillochmed Katteens fixation av barmen. Hennes pojkvän Jonathan eller som hon kallar på honom "J" (mårten kallar honom Skojaren)är också en synd på ansiktsboken säger han att han hans namn är Jonathan Bregott Wos? Bregott är mårtens heliga smör som kommer frånde rakade korna av SVEA rike han tolererar ej att någon tar detta namn. det finns ingen förlåtelse för "J" men, hennes synder kan endast förlåtas av Mårten och ett rättfaldigt straff. Straffet är att raka 500 får och såklart bli medlem i Mårtens sekt och systerskap.  
Du syndens barn vi välkommnar dig till förlåtelse och till vårt fagra systerskap annars kommer en stor farsot drabba dig.

 
                   "Dessie" innan sekt                       Desiree som en av oss sektsystrar

Var hälsad..


En lösning..

Detta är en mycket storslagen dag! Låt oss tänka på det i ett ögonblick *...* Så nu har vi alla firat Murderous Cat Day. Nu över till ännu viktigare saker nämligen världens händelser. Dagens miljöproblem är något som påverkar oss alla. Även fast Mårtens herravälde är storslaget kan han icke lösa alla problem. När han ser på de människor som ännu inte anslutit sig till Den Heliga Sekten ser han myckt själviska människor. Vi i Den Heliga Sekten viger hela våra liv åt att följa och lyssna på Mårten, därför är vi icke själviska, vi har inga egna behov. Vi kan bo i en hydda i skogen utan el, så länge Mårten talar genom oss och bevisar att det är det rätta.

Om alla människor i världen anslöt sig till Den Heliga sekten skulle vi icke stå inför dessa stora miljöproblem som vi gör idag. Därför uppmanar Mårten er genom mig; "Anslut er till Den Heliga Sekten, ta just ditt ansvar för en bättre framtid här på jorden"

Det var mina ord för denna gång, var hälsad..
http://www.mikeleejohnson.com/ShavedCat.jpghttp://ydouthink.com/joomla/stupid/shavedcat.jpg
En hyllning till denna speciella dag, Mårten blir mycket nöjd när han ser sånt här. Mer rakade katter åt folket!
//Syster

Murderous Cat Day

Idag firar vi den största högtiden på året. Gör du det samma. Var hälsad..

Trettondag-jul..

Var hälsad kära bröder och systrar. Jag höll precis på att be min kvällsbön när Mårten gjorde sin vilja hörd igenom mig, och plötsligt visste jag precis vad jag borde göra. Det var Hans önskan att fler ord skulle delas med de själlösa människorna i samhället. Därför ville Han att ett inlägg jag skulle skriva med mina bara händer. Och Mårtens önskan är inget man ignorerar, nej Mårtens önskan skall följas. Idag är det just tretton dagar efter julafton och Mårtens vilja är att julen skall bort och skall glömmas. Denna högtid är inte något Han uppskattar (speciellt inte detta årets jul - Mårten fick endast håriga får i julklapp). Mårten fokuserar istället sina känslor på de andra högtiderna. En ny högtid närmar ju sig, den 12 januari är nämligen "The Murderous Cat day", då alla skall hylla sina katter - man skall stoppa dem i tvättmaskinen, betrakta dem när de tumlar runt därinne.. Man skall också trycka ut deras ögon och se blodet rinna. Ty det är så man visar vördnad till Mårten under dessa tider. Och om endast 6 dagar skall detta inträffa. Glöm nu ej detta, kära sekt-systrar. Var hälsad..


RSS 2.0