Fårlåtelse till Mårten från en som syndat från hans önskningar

Jag vill be om förlåtelse för att ha vandrat ifrån Mårtens önskning att vi uppdatterar men nu gör jag det och med en dikt ber jag om lammens tystnad, hästarnas galopp och Mårtens förlåtelse och kärlek.

Döden kommer döden går. Fåren skriker när de rakas få. När jag kollar i mina händer ser jag Mårten skakar tänder. när dagen skymmer in finns bara mårten och fårens skin, låt förlåtelse spridas över mig ock kärleken till mårten från mig.

Detta är dedikerat till Mårten från Den busiga

Var hälsad..

En familj..

Var hälsade människor som står i skuggens av Mårtens storhet! Idag är det dags för ett par visa ord. Lyssna noga, detta kan vara några av de vackraste ord ni hört. När jag, Syster, bad tidigare idag fick jag en uppenbarelse. Mårten talade genom mig och han bad mig framföra ett meddelande till Den Heliga Sekten och dess medlemmar. Han berättade för mig om E, vars namn icke bör nämnas. Han berättade hut han följt henne genom livet, hur han upplevt hennes smärta, sorg men framförallt kärleken till en viss orangehårig varelse.

Mårten vill även att Den Heliga Sektens medlemmar ska få veta hur tacksam han är för att vi tagit honom till oss. Att han får uppleva jorden genom våra ögon, vi är som en familj för honom. Även fast han, självklart, är 100 gånger större, vackrare och mäktigare än någon av oss.

Så, vördade sektsytrar, nu är det dags för oss att sprida budkspet vidare och utöka Den Heliga Sekten. Detta är Mårtens befallning, vi måste få fler medlemmar till sekten, och det är bråttom..

Veckans offer..

Var hälsad, kära läsare. Idag är det Juldagen och Mårten är väldigt arg för han hatar julen. Han blev också väldigt missnnöjd med sina julklappar. Han fick många får, men dock ingen rakapparat! Hur skall han då raka dem? Han la därför en förbannelse över alla som gav honom får i julklapp. Mårten beordrade i alla fall mig, Sektledaren, att utpeka den medlem som inte skött sina plikter eller tillbett Honom tillräckligt entusiastiskt denna vecka. Denna medlem, den som skött sig dåligt, blir nu Den Busiga. Hon har inte alls skött sina plikter och har inte gjort ett enda inlägg på den här bloggen. Mårtens vrede är obarmhärtig och du, Den Busiga, skall få känna på den. Du skall få din bestraffning, vänta bara! Ty nästa gång skall du ej glömma bort din plikt som medlem av Den Heliga Sekten! Var hälsad..


Ni må känna hans vrede denna vackra dag..

Ty denna dag, denna vackra julafton då ingen skall fälla en tår, ty denna dag visar mårten sin vrede. Denna vackra dag är inte vacker längre. Mårtens beordran att framföra hans vrede tar jag, den hackade snigeln hand om. Han är arg idag, ni anar inte hur arg han är.

Detta är en varning till alla er som syndat och till alla som inte tillhör vår sekt. Ni skall straffas på denna vackra dag, på något sätt skall ni straffas, var och en. Vi hoppas att ni känner skuld och mårtens vrede må hemsöka er en mörk natt. Den heliga sekten skall ta över, den dagen vi tar över skall ni andra komma till oss och be om nåd.
Detta är ett varningsbesked från högre makter, läs, ta åt er, gör vad ni kan för att skona er från vår herres vrede. En dag kommer allt vara förgäves, då är det försent..

Snart är det jul..

Nu är det en dag kvar till Jul. Mårten har talat genom mig och bett om att få visa sin önskelista på Den Heliga Sektens Blogg. Han önskar sig många fina saker så allting kan jag inte skriva ned. Han har valt ut de viktigaste gåvorna. Nu hoppas Den Heliga Sekten att ni är snälla, små lurviga människor och ger Mårten allt det han önskar.

Mårtens Önskelista

Håriga djur

Rakapparat (Att använda till de håriga djuren)

Kontrollant från tvärbanan/väktare (komplett med koppel och bjällra)


Detta var ty några av de saker Mårten önskar sig. Om ni är duktiga och skänker något till Mårten ska ni belönas, kom i frid bröder och systrar..

Syster

En vacker julberättelse om Mårtens födelse..

Det är Sektledaren vid tangenterna. Herren är här bredvid, Hennes närvaro är fullt upptagen av Mårten. Därför kan jag göra ett inlägg. Jag har nu tänkt, mina söner och döttrar, att skriva en vacker berättelse om den vinterdag då allas våran Mårten föddes.

Mårten levde i en annan form. Den kallades Erika. Erika dog (!) och själen tilltog en ny form. Mårten.
Jo, nu är det så att Mårten existerar inte i någon speciell form. Han finns i allt och alla. Han finns i oss Utvalda, som en del av våra själar. Och han skall aldrig lämna oss. Förutom när han antar en annan själslig form - och då skall en ny religion pånytt bildas.

Mårten uppstod av en ritual där De Utvalda cirkulerade honom och genom den magnetiska kraften som bildades skapades då en ny ande vid namn Mårten. Och plötsligt tog han över en bit av våra själar. Detta hände på De Utvaldas första sektmöte, den 16 December - ett datum vi aldrig skall glömma ty det är datumet då Mårten skapades och vår nya sekt bildades.


Erika hade alltså förgörts (minnet av henne lever vidare med oss förevigt) och istället blivit Mårten..


Till alla rynkiga djur..

Var hälsade kära sektmedlemmar! De rynkiga barnen är här för att stanna. Ni som går med i denna sekt ska rakas, Mårten har talat genom Herren och bestämt detta. Era viljor ska höras och besannas om ni går med i Den Heliga Sekten. Tillsammans ska vi skapa ett nytt universum under Mårtens styre.

Jag är en av De Utvalda, en medlem i denna sekt. Jag ska nu skapa en unik design till denna blogg, det är Mårtens vilja. Mårten talar genom oss, De Utvalda, må honom vara med oss i alla våra handlingar mina kära systrar..

Lista på medlemmar..

Var hälsade mina barn. Om man väljer att gå med i Mårtens Sekt måste man acceptera att det gäller för evigt. Därför skriver jag upp era namn i blod. Då skall ni aldrig undslipppa Mårtens vrede om ni försöker krossa hans väg.

Det här är ledarna för sekten. Du skall icke trotsa oss, för då respekterar du inte Mårtens vilja.
Den hackade snigeln (Herren)
Sektledaren (Rynköga)
Den busiga
och sist men inte minst
En medlem vars sektnamn ej fötts än, men hon har lika stor betydelse för det. Hennes namn är nu fött, hon är och skall vara för all framtid - Syster
Vi är de utvalda.


Om du står här nedan är du bunden att tjänstgöra Mårten förevigt:
Jessica (Erikas tvilling)


Ja.. det var alla medlemmar än så länge.

Var hälsad mina barn..


Vi välkomnar ER till vår heliga blogg..

Var hälsad alla själar som berörts av Mårtens närvaro. Våra budord i den här religionen/sekten är följande:
*Lyd mårtens varje ord
*Respektera hans själ
*Släpp in hans själ i eran och acceptera att den aldrig försvinner
*Låt erikas själ leva vidare genom dig
*Glöm aldrig vad hon åstadkommit
*Varje ord på denna blogg skall läsas hänsynsfullt och noggrant.
*Du skall kunna budorden utantill, på så sätt visar du respekten du bör visa.

Följer du dessa ska du, min son och dotter, bli belönad. Du skall få en nunna till ditt förfogande. Hon skall lyda dina varje ord.

Glöm ej att besöka mig i min dal (mårtens dal). Jag väntar på er i den mörka gränden med nycklarna som förut var erika, ty där vilar jag nu min själ.

Var hälsad..


RSS 2.0